Sarastia365 Digitori

Oletko kiinnostunut kunnan toiminnan kehittämisestä ja digitalisaatiosta? Webinaarisarjamme on suunnattu kaikille julkishallinnon asiantuntijatehtävissä työskenteleville, hallinnonalasta riippumatta. Webinaarit ovat maksuttomia. Tutustu monipuolisiin aiheisiimme ja tule mukaan!

Tulevat webinaarit

17.9.2020 klo 9-10 | Sarastia365 BI

Sarastia365 BI on moderni, kuntakentälle rakennettu tiedolla johtamisen ratkaisu. Webinaarissa käymme lyhyesti läpi ratkaisun avainominaisuuksia. Tämän lisäksi tutustumme tarkemmin kahteen hyvin ajankohtaiseen aiheeseen: Kuntatietoon ja tuotteistukseen. Näiden raportointiratkaisujen avulla pystytään vastaamaan paremmin sekä ulkoisiin että sisäisiin raportointihaasteisiin.

Keynote: Mikä on Sarastia365 BI (Erkki Jantunen)
Case 1: Sarastia365 BI – Kuntatieto (Janne Papunen)
Case 2: Sarastia365 BI – Tuotteistus (Janne Papunen)

Webinaaritallenteet

Kunnan taloushallinnon digitalisaatio

Miten rutiinien automatisoinnilla voidaan säästää työaikaa ja kustannuksia? Tämän webinaarin teemana on taloushallinnon moderni, tuotteistettu kokonaisratkaisu julkishallinnolle.

Kuntalaisten digitaaliset palvelut

Miten viet kuntalaisasioinnin verkkoon? Teemana tässä webinaarissa on kuntalaisten sähköinen asiointi.

Mikä on Sarastia365?

Webinaari käsittelee yleisesti Sarastia365 -kokonaisuutta sekä osaamisenhallinta- ja johdon työpöytä -moduleita. “Mikä on Sarastia365?“ sopii erityisesti kunnan johdolle sekä HR:lle.

Sarastia365 HR -tuote

Webinaarissa käydään läpi Sarastia365 HR -tuotetta, modernia palkka ja HR -järjestelmää. Webinaari sopii erityisesti kunnan johdolle sekä HR:lle.